Стартираме курс за земеделски производители

Днес – 21.11.2022 г. се навършват точно 8 месеца от началото на изпълнението на договора ни с Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ), а именно  – Договор №РД 50-52/250221 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2014-2020 г. по процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 1.1. „Професионално обучение и придобиване на умения“ от мярка 1 „Трансфер на знания и действия за осведомяване“, BG 06RDNP001-1.00 Проект „От традициите на българското земеделие към съвременното стопанство с по висока квалификация и конкурентно способност“,  BG 06RDNP001-1.00-0032, с бенефициент „Атлас Травелс“ ЕООД.

За последните 8 месеца бяха проведени редица обучения, за които ще Ви разкажем малко по-късно, тъй като сме нетърпеливи да споделим, че реализацията на последния курс в рамките на проекта, зависи от Вас! Да, правилно прочетохте – от Вас. От днес стартираме записвания за последния курс. За съставяне на група са ни необходими 30 земеделски производители или на заети в техните стопанства лица на постоянен трудов договор. Обръщаме се към всички земеделски производители, които проявяват интерес към биологичното земеделие, любопитство към новите държавни и европейски изисквания за биологично производство и желание да обменят своя опит с колеги, да споделят проблеми и да намерят отговори чрез екипа ни от лектори, авторите на учебната програма – професор Слава Лукипудис, професор Ваня Митова, професор Николай Динев и инж. Мария Динчева.

Темата на обучението е „Биологичното производство на зеленчуци като екологосъобразна алтернатива в прехода към устойчиво земеделие“ и ще се проведе в гр. Банско, Спа-апарт хотел „Евъргрийн“, където освен на полезната нова информация, предоставена от лекторите ни, ще можете да се насладите и на уникалната природа на Национален парк Пирин, самобитността на Банско, чистия въздух и вкусната банска храна. Екипът от лектори ще Ви потопи в магията на учене с преживяване без значение на възрастта, защото ние вярваме, че ученето е през целия живот и сме убедени, че още след първата ни среща, ще повярвате и Вие. Ще учим заедно – с усмивка!

За повече информация, въпроси и записвания за курса или като цяло за услугите, които предлагаме, можете да се свържете с нас по удобен за Вас начин, чрез секция „Контакти“.

Реклама

Коментар | Въпрос | Запитване

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s