Покана  към земеделските производители –

Да учим заедно с усмивка

Както Ви обещахме в началото на месеца – при нас има много промени, които искаме да споделим с Вас! Промени, които ни дават възможността да бъдем по-близо до Вас, да Ви даваме повече нови знания, да направим така, че удобството Ви да е на първо място.

Решихме да завършим месеца с малко актуална информация по предстоящите събития, които биха представлявали интерес за Вас.

Провеждането на четири курса за професионално обучение на земеделски производители през 2022 години ни даде възможност да се запознаем не само с Вас – нашите обучаеми, но и да разговаряме за проблемите и специфичните особености от ежедневната Ви работа. Споделеното ни дава увереност, че най-подходящия период за обучение, обмен на добри земеделски практики и опит е през зимните месеци, ето защо последния курс ще организираме и проведем до 16 април 2023 г. А датата не е случайно избрана – тогава „Атлас Тренинг“ навършва 7 години активна обучителна дейност и искаме да отбележим този важен ден с още един успешно приключен курс на обучение.

Съгласно Договор № РД 50-52/250221 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2014-2020 г. по процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 1.1. „Професионално обучение и придобиване на умения“ от мярка 1 „Трансфер на знания и действия за осведомяване“, BG 06RDNP001-1.00 Проект „От традициите на българското земеделие към съвременното стопанство с по висока квалификация и конкурентно способност“,  BG 06RDNP001-1.00-0032, напълно безплатно можете да се запишете за участие в следното обучение:

Темата на предстоящия курс е: „Биологичното производство на зеленчуци като екологично съобразна алтернатива в прехода към устойчиво земеделие“

Лектори ще бъдат: проф. Иванка Митова, проф. Слава Лукипудис, проф. Николай Динев и инж. Мария Динчева

Мястото на провеждане: гр. Банско, Спа-апарт хотел „Евъргрийн“ – добре познат на преминалите обучения земеделски производители от март до октомври 2022 г.

Продължителност на курса: 150 учебни часа

Както казахме обучението е напълно безплатно, а периода на провеждането му зависи от Вас.

А сега се обръщаме към Вас с молба да споделите впечатленията си от организацията, условията за учебна работа и отдих, от преподавателите, от наученото и от всичко онова, което преживяхме заедно с Вас, Ваши колеги и приятели.

Онези от Вас, които са участвали в обученията по другите ни теми, които ще видите по-долу, са добре дошли отново, а на всеки, поканил свой колега, предлагаме отстъпка от цената на платените ни обучения – с тях можете да се запознаете от индикативния ни график за 2023 г., който ще може да видите в секция „Курсове/ обучения“ в сайта ни, в началото на 2023 година, за което ще Ви информираме допълнително.

Запомнихме желанието Ви да се срещате и общувате с колеги от различни региони на България, затова Ви предлагаме следната възможност:

„Атлас Травелс“ ЕООД е туроператор повече от 20 (двадесет) години, организира групови пътувания до различни дестинации в страната и чужбина, както и пътуващи семинари по зададени от клиентите теми. Екипът на „Атлас“ ще направи неустоими предложения за пътуване с усмивка и ще осигури безпроблемно пътуване и отдих до избрана от Вас дестинация, или ще Ви предложи няколко атрактивни дестинации, в отговор на Вашия бюджет и време.

Пишете ни, споделете преживяното по време на обученията в Банско, информирайте Ваши приятели и познати, колеги и съмишленици в земеделието.

Очакваме с нетърпение да сформираме последната група от 30 участника и да определим заедно най-удобния период за провеждане на обучение, както и начална дата на курса. Изискване на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) е 15 (петнадесет) дни преди старта на обучението да изпратим списък на заявилите желание земеделски производители за оторизиране, така че не губете време и с усмивка ни пишете.

За финал…

През първите две седмици на декември ще Ви запознаем с нашите лектори. Всеки от тях ще отговаря на Ваши въпроси, чрез електронната си поща. Ако са останали въпроси, на които не сте получи отговор по време на обучението или са възникнали след това – пише те ни!

На всички организационно-логистични въпроси ще отговаряме с внимание, чрез всички канали за комуникация.

Очакваме Ви, а Вие очаквайте още пред коледни изненади и актуална информация от нас.

С уважение и усмивка: Екипът на „Атлас Тренинг“

Темите на курсовете, които сме организирали до момента:

  • „Развитие на земеделието и повишаване на отговорностите за опазване на околната среда“ – 30 учебни часа
  • „Семепроизводство на зеленчукови култури – ефективен начин за възвръщане на традиционния, трапезен вкус на българските зеленчуци“ – 150 учебни часа
  • „Биологичното производство на зеленчуци като екологично съобразна алтернатива в прехода към устойчиво земеделие“ – 150 учебни часа
Реклама

Коментар | Въпрос | Запитване

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s