Екипът на „Атлас Тренинг“…

Продължаваме да Ви усмихваме, чрез нашите страхотни колеги! Днес ще дадем думата на още две вдъхновяващи жени, още две неуморни помощници, но не на Дядо Коледа, а на нас – „Атлас Тренинг“. Започваме с…

Проф. д-р Иванка Митова  – научна специалност „Агрохимия“, с над 37 години научен стаж в научни области като агроекология, екология, агрохимия, минерално и органично торене, качество на продукцията, студоустойчивост на културите.

Проф. Митова има издадени над 200 научни и множество популярни публикации в престижни български и международни списания и форуми. Изследва механизмите на хранене на растенията в условията на неблагоприятни фактори на околната среда, с цел повишаване на тяхната продуктивност и оптималното им функциониране. Органо-минерално торене на зеленчуковите култури във физиологичен и биохимичен аспект, Продуктивност и качество на продукцията при зеленчукови култури.

Ваня, както я наричаме ние е истински боец, изключително отдадена на работата си, винаги усмихната и добронамерена. Търпението и вниманието, с които обяснява всеки детайл от материалите, които преподава, винаги ни възхищава. Мекият тембър на гласа й предразполага винаги обучаемите към нашето основно мото – „Да учим заедно, с усмивка!“, което я прави още по-безценна за екипа ни.

Нейното Коледно послание, споделяме сега:

„Уважаеми земеделски производители, колеги и приятели,

На прага на новата 2023 година календарът отново ни подсеща, че е време за равносметка на отминалите 12 месеца. Оценявайки изминалото време едва ли ще можем да поставим еднозначна оценка. Изминалите месеци не бяха лесни за всички нас – изпълнени с политически, социално- икономически и природни неблагополучия.

Пожелавам на всички нас да разпалим позагасналите въглени на доброта, подкрепа, взаимопомощ, защото земеделието е отрасъл, в който сплотеният труд, иновативните идеи, стремежът към развитие и усъвършенстване, както и солидарните усилия за отстояване на общите интереси ще върнат просперитета на българското земеделие.

Приемете моите най-искрени пожелания за здраве, семейно щастие, успехи, за щедра и благодатна Нова година! Бъдете активни, позитивни и градивни през 2023 г. – за повече ползотворни дела, за споделени успехи с истински приятели, за дни на радост, усмивки и щастие!“

Ще завършим представянето на нашите любими лектори с още една прекрасна дама, която сме щастливи, че е част от екипа ни. Нейната креативност и различен подход са незаменими.

Стремежът към красивото, изящното е нейният най-силен коз, който за наша радост прилага и в работата си. Представяме Ви

Русана Гаджанова – психолог и арт терапевт. Работи с клиенти, преминаващи през различни трудности по своя житейски път. Притежава опит в консултативната работа с деца и семейства, родители; индивидуални клиенти и групи. Работила е в различни социални услуги.

От 8 год. работи в частна практика, хоноруван преподавател. Провежда индивидуални консултации, групови тренинги и обучения на професионални екипи в сферата на социалните услуги, образованието и др.

Русана Гаджанова е специалист, който печели доверието от раз. Подходът, който прилага както в работата си като психолог и терапевт, така и в преподавателската си дейност постига мигновено внимание и концентрация. Щастливи сме, че е част от екипа ни и вярваме, че ни предстоят още много съвместни проекти и постигнати отлични резултати.

Споделяме Ви и нейните мъдри пожелания за празниците:

Да се научим да разбираме и приемем себе си, означава да се научим да разбираме и приемаме другите. А най-красиво и естествено е да опознаваме своя вътрешен свят чрез езика на изкуството. Откритията там ни разкриват нашата собствена Вселена и ни позволяват да случваме себе си по нов и по-добър начин, за да можем да се срещаме осмислено и искрено с другите. Всяка голяма промяна започва от нещо малко – нека всеки изживее своето малко чудо! Бъдете вдъхновени и творете! Ведри и светли празници!

Благодарим на всички наши колеги, които споделиха с Вас малко повече за себе си, които с думите си отправиха своите искрени пожелания към Вас.

Благодарим и за отдадената им работа през годината, за всяка идея, съвет, усмивка, за всичко научено, за всичко споделено.

Бъдете здрави!

Подготвили сме Ви и още няколко изненади, които ще споделим в идните дни, така че следете сайта ни.

С уважение: екипът на „Атлас Тренинг“

Реклама

Коментар | Въпрос | Запитване

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s