Екипът на „Атлас Тренинг“…

Коледното настроение е завладяло изцяло екипът на „Атлас Тренинг“. Вярваме, че при всички Ви е така, защото всъщност това е един от малкото празници през годината, който се отличава със своята красота, приповдигнатост и всеобхватност. От малки до големи, всички се вълнуваме от това да бъдем с любимите си хора, да зарадваме сърцата и умовете им с подарък и мило пожелание, с внимание, с топлина, със светлина!

Да научиш някого на нещо е най-големият подарък. И за двете страни. Подарък, който устоява във времето. Затова всички ние от екипа на „Атлас Тренинг“ можем да се наречем щастливи хора, защото имаме възможността всеки ден, чрез всеки един от Вас, който ни се е доверил да подаряваме, а и да получаваме нови знания, идеи, нови хоризонти! Благодарим Ви!

И така, точно дванадесет дни преди Коледа, искаме да Ви представим част от нашите неуморни лектори, с които работим успешно вече толкова години. Да им дадем думата да се обърнат към Вас в навечерието на празниците със своите пожелания и богат език, със своите знания и постижения, за да стимулират тези от Вас, които все още не са се запознали с пъстрата палитра от възможности, които можете да получите, чрез нас – да го направят!

Една от дамите, с които ще Ви запознаем днес е г-жа Надежда Денева. Дългогодишен партньор на „Атлас Тренинг“, човек с ведра усмивка, голямо сърце и много таланти.

Надежда Денева е социален работник. Има практически опит  в областта на закрила на детето и развитието на социални услуги за деца, възрастни и хора с увреждания.

Познава функционирането на системите в подкрепа на уязвими групи на национално, областно и общинско ниво, както и процесите на трансформиране на институционалната грижа.

Има опит в обучения и в професионална подкрепа на специалисти на от сферите на социалните дейности, образованието и здравеопазването, както и в изследване на законодателство, процеси, политики и практики в областта на социалните услуги,  закрила на детето, спазването на правата на уязвими групи.

В последно време отдава своето внимание и грижи за най-малкия член на семейството – нейният внук. А комуникацията с този малък човек я вдъхновява и й разкрива нови хоризонти, както и един по детски чист поглед към света. Ето какво Ви пожелава тя:

„Светли празници! Бъдете здрави, щастливи, откривайте, мечтайте, сбъдвайте! Търсете вдъхновение във всеки нов ден, намирайте светлината в очите на хората около Вас, бъдете с близките си – не само по празниците, а винаги когато можете! Учете нещо ново всеки ден, за да поддържате ума си активен. Учете с усмивка! Предайте наученото нататък и знайте, че доброто винаги се връща. Весели Коледни празници!“

Днес ще Ви представим още една дама – г-жа Росица Авджиева. Навярно някои от Вас я познават, тъй като тя също е участвала в много проекти, които сме изпълнявали, като лектор.

Основната част от практиката й е преминала предимно в Америка, като психолог в клиника по Sleep Therapy и частна практика в собствен Wellness Center, където е правила и индивидуални консултации по когнитивно-поведенчески консултативен модел. Предимно с този подход работи и в клиниката за пациенти с проблеми със съня. Докато живее в България е работила, чрез частен кабинет и е била доброволец (още като студент) към фондация „Асоциация Анимус“ – за борба с  насилието и трафик на  хора, както и към младежки дневен център 16+ с ромско малцинствено население с цел внедряването им в обществото. Няколко години е живяла и в Англия, като там е давала онлайн консултации – нещо, което продължава и до момента.

Росица описва себе си като номад по душа, обичащ да изследва света – външен и вътрешен, собствен и този на всеки човек, с когото има удоволствието да взаимодейства с желанието да бъде градивна част и опора в процеса на личностното развитие и разгръщането на най-доброто, което биха могли да бъдат хората, с които живота я среща.

Позитивна, усмихната дама, за която всяка комуникация и среща са вдъхновение и предизвикателство за ума.

Нейното пожелание към Вас е:

„По Коледа стават чудеса, казват. Аз вярвам, че чудесата могат да стават във всеки един момент, ако вярваме в тях и полагаме поне малко усилия в посока на търсеното от всеки лично чудо. Затова ви пожелавам да сте здрави, да сте неуморни в търсенето на чудото, да му помагате да се случи, да градите пътя му. Търсете себе си, откривайте се, преоткривайте се, работете. Правете добро, усмихвайте се! Нека през новата година намерите нови пътища, нови хора, нови възможности. Късметът да е с Вас! Бъдете здрави! Нека коледният дух донесе много топлина, разбирателство и любов в домовете и душите Ви.“

Следете сайта ни, защото в оставащите дни до Коледа, ще Ви „срещнем“ и с други наши колеги, които ще Ви поднесат своите Коледни пожелания.

Реклама

Коментар | Въпрос | Запитване

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s