Благодарност и пожелания

В края на календарната годината, всеки от нас си прави равносметка за изминалото. Отдава своята благодарност към тези, които са споделили пътя му, обогатили дните му и развълнували сърцето му.

Днес даваме думата на жената, без която работата ни не би могла да бъде това, което е, а именно управителят на „Атлас Тренинг“ – Евгения Манолова:

„Уважаеми дами и господа,

Благодаря Ви за доверието, за безупречната Ви работа, за партньорството и коректността Ви. Измина една не лека година. Година изпълнена с много трудности, които ни изправиха пред различни предизвикателства, които промениха много средата, в която работим и живеем. Въпреки всичко успяхме да се справим и да преминем заедно през тях. И точно затова Ви благодаря – че останахме ЗАЕДНО. В трудни времена едно от условията, които могат да гарантират успеваемост е именно това да бъдем ЗАЕДНО. Всички знаем древната легенда за хан Кубрат и снопът пръчки…

Доверието, което гласувахте на мен и екипа ми е подаръкът, който най-високо ценя. Вярвам, че усилията, които влагаме ежедневно, стремежът ни към развитие и усъвършенстване ще бъдат белязани с успех и през Новата 2023 година.

Учим заедно с усмивка 7 години! И във връзка с тази ни важна годишнина, Ви давам обещание за много нови възможности, които да направят живота и работата Ви по-добри и ползотворни.

Пожелавам на всички Ви здраве, удовлетворение, духовна сила, оптимизъм и добротворни дни! Целете се във висините и знайте, че предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им го прави осмислен.

Светли празници!“

Евгения Манолова

Реклама

Коментар | Въпрос | Запитване

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s